Een stemacteur ben je niet zomaar. Anderen kunnen vinden dat je een mooie stem hebt, dat wil niet zeggen dat je stem geschikt is voor professioneel gebruik. Daarom heb ik eerst een stemcheck laten doen bij een gerenommeerde Voice-over Coach en tijdens de World Voice Over Day. Daarna heb ik meerdere trainingen op het gebied van stemacteren gevolgd. Een stem geeft je innerlijke ziel weer, maar lichaamshouding, spreeksnelheid, Tone of Voice en het ritme zijn eveneens van invloed op de impact van een verhaal. Om mijn stem bewuster en effectiever in te zetten ben ik getraind als vrouwelijk stemacteur door Koen van Huijgevoort (bekend van 3FM, RTL FM en 100%NL) en Silvan Stoet (Radio DJ bij Radio10). Bovenal heb ik privélessen gehad van oude rot in het vak Marc van Amstel, nieuwslezer en programmamaker op radio en televisie (Radio Noordzee, Tros, RTV Utrecht en de Wereldomroep).

Voice-over Ellen laat jouw verhaal spreken. Een grappige of stevige commercial op de radio, een indrukwekkende documentaire, een spannend audio-boek: wanneer blijf jouw aandacht hangen? Als de stem prettig in het gehoor ligt, weet te boeien en klopt bij de eventuele beelden. De kracht van Voice-over Ellen is het inlevingsgevoel in het verhaal en daarmee de juiste snaar raakt bij de luisteraar.

Een goede stemacteur spreekt duidelijk en is in staat om bepaalde emoties over te brengen in een tekst. Met mijn inspreek werk wil ik niet alleen een verhaal vertellen, maar ook iets achterlaten voor anderen. Zo lees ik voor Het Leger des Heils o.a. kranten en boeken voor bij (eenzame) ouderen en ongeneeslijk zieke jongeren. Daarmee maak ik mijn stem waardevol voor iemand om zijn of haar leven te verlichten.

Ik ben erg trots om mijn stem aan te bieden voor verschillende doeleinden, zoals het inspreken van reclame commercials op radio en televisie, bedrijfsfilms, websites, documentaires of reportages in. Ook ben ik in te huren als stemacteur voor het voorlezen van teksten of alle andere zaken waarvoor je een vrouwenstem nodig hebt. Benieuwd naar mijn stem? Neem een kijkje op mijn website : www.VoiceOverEllen.nl. Daar kun je mijn demo’s beluisteren.

Ik nodig jullie van harte uit om een kijkje te nemen en te luisteren naar mijn veelzijdig talent. Mocht je ooit een voice-over nodig hebben, aarzel dan niet, ook als gastvrouw of presentator sta ik graag voor jullie klaar. Met mijn stem kan ik alles. Voel je meer dan welkom om contact met mij op te nemen. Ik kijk er naar uit om samen te werken en jullie te voorzien van een warme stem. Graag tot ziens!