De innerlijke ziel verwoord. Vertelt jouw verhaal met impact.

Een stem is een weerslag van de innerlijke ziel. Door mijn achtergrond als Personal Assistant, een dosis levenservaring en mijn empatisch vermogen ben ik in staat om met de gewenste emotie en gevoel een verhaal over te brengen. In verschillende branches ben ik werkzaam geweest, dat maakt dat ik me makkelijk in kan leven in een bedrijf, branche of situatie. Bovendien ben ik gewend op verschillende niveaus te opereren. Of het nu een verhaal voor een kind, directeur of patiënt is, schakelen is voor mij iets natuurlijks. Mijn vrouwelijke stem omschrijft zich het beste als warm, rustig en zakelijk vriendelijk. Ik spreek accentloos Nederlands en Engels waarbij mijn woordgebruik altijd een toegankelijke vorm van beleefdheid in zich heeft. Kortom, een prettige stem die de aandacht vasthoudt.

“Wat heb jij een mooie stem. Wil je mijn Voice mail inspreken?” Als personal assistant van een directie bel je veelvuldig. De vraag om een voicemail of iets anders in te spreken kreeg ik regelmatig. Net zoals het houden van presentaties of als gastvrouw te fungeren. Dan komt het moment dat je denkt: daar moet ik iets mee. Daarom ben ik me gaan kwalificeren als vrouwelijk stemacteur.

Je stem is je innerlijke ziel. Je hoort iemands zijn. Aan het begin van mijn carrière heb ik drie jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Zowel in Bali, Bonaire als Singapore. Daarna heb ik in uiteenlopende branches mogen werken, van automotive, luchtvaart, reclamewereld tot de zorg. In mijn diverse functies ben ik gewend om me dienstbaar en gastvrij op te stellen. Het vraagt om flexibiliteit, organisatietalent en op een bepaald niveau te bewegen. Mijn inlevingsvermogen is daardoor groot. Empathie voor een mens of situatie is voor mij een vanzelfsprekendheid. Deze achtergrond maakt dat het voor mij makkelijk is om me in te leven in een tekst voor o.a. een bedrijfs- of natuurfilm, commercial of e-book.

Welk verhaal mag ik voor jou vertellen?