Fotoshoot Aldo Allessie Aldo is een bekend fotograaf bij o.a. de Telegraaf en bovendien een goede vriend van mij. Een stem is je innerlijke ziel, maar een foto legt deze bloot. Wie kon ik daarom beter vragen om deze foto’s te maken?

Website Colours of Eden Samen met mijn creatieve zus Mieke heb ik deze website ontworpen. Maar ze doet nog veel meer: ze is grafisch vormgever en dtp’er van o.a.b brochures, advertenties, huisstijlen en dus ook websites. Dat doet ze vanuit elk punt van de wereld want ze is ook nog stewardess bij KLM. Zoals ze zelf zegt, twee uitersten, maar de mooiste combinatie van twee werelden. Neem gerust eens een kijkje op haar website.

Teksten Mijn Italiaanse tante is Xandra Derks, een oud-collega en vriendin. Van huis uit is zij communicatieadviseur en tekstschrijver. Tante woont tegenwoordig in Costigliole d’Asti in Italië. Je kunt bij haar logeren in haar Bed & Wine Casa die Mia Zia www.casadimiazia.com haar toeristisch platform. Bij Mijn Italiaanse tante vind je alle leuke plekken om te logeren, zien, doen en beleven in Piemonte. Een drukke tante, maar voor leuke communicatieopdrachten maakt ze tijd.